image/svg+xml

historyczna realizacja, projekt zielonej ściany na suficie i nie byłoby w tym nic szokującego. koło jednak miało ponad 2,5 średnicy i głębokie na kolejny metr. Wszechobecny karton gips utrudniał nam jak tylko mógł, do powierzchni sufitu gdzie montowaliśmy zieleń i panele mchu dobrze ponad 4 mery od podłogi.Życzeniem inwestora była zieleń która miała wyglądać jakby przebiła sufit i zaczęła sobie rosnąc bez żadnej kontroli. dlatego wkoło amarantusy zwisające, na wewnętrznej części koła spływająca roślinność. pod całości zostaną zamontowane przepiękne lampiony. Hotel Sadova w Gdańsku piękna decyzja, dekoracja jest cudowna. Takie projekty zielonych ścian robimy z wypiekami na polikach, nie ważne że po wszystkim byliśmy koszmarnie zmęczeni ale warto, naprawdę warto. Mamy wielką nadzieję że to nie koniec naszej współpracy.